iKredit

Tillsammans gör vi det möjligt

Om iKredit

Vi är ett kundfokuserat och affärsdrivet bolag som är specialiserade på unikt utformade finansieringslösningar. Med hjälp av dessa lösningar får du tillgång till den bästa utrustningen utan att binda kapital eller försämra nyckeltalen. Detta möjliggörs i nära samarbete med banker, finansinstitut och försäkringsbolag.

Vår affärsidé 

Vårt personliga engagemang och genuina intresse gör tydliga avtryck i kundfokus, affärsförståelse, flexibilitet och kreativitet. Genom att på djupet förstå varje enskild affär skapar vi hög kundnytta och förutsättningar för nöjda kunder, leverantörer och finanspartners.

  • Vi finansierar din tillväxt genom affärer med hög kundnytta.
  • Vi tror på det personliga mötet och arbetar fram unika koncept från idé till finansierat objekt tillsammans med dig och våra partners.
  • Vår långa erfarenhet och kompetens inom en rad olika branschspecifika områden har gett oss viktiga kunskaper om de objekt vi finansierar.
  • Vi har ett omfattande kontaktnät och är verksamma i hela Norden.

Vi utformar finansiering utifrån ditt företags mål

Vi finansierar all slags utrustning som behövs i ett företag och med kunskap och engagemang designar vi den bästa finansieringslösningen för dig. För oss finns inga standardlösningar, bara kreativa och unika finansieringar som vi formar tillsammans utifrån det enskilda företagets och affärens bästa.

Erfarenhet, kompetens och kontaktnät

Vi har mångårig erfarenhet från en rad olika finansbolag och inom flertalet branschspecifika områden. Vår ambition är att dela med oss till er av såväl vår erfarenhet som vårt omfattande kontaktnät när vi tillsammans formar den finansiering som är den bästa just för era behov och förutsättningar.

Tillsammans gör vi det möjligt!

Vår breda erfarenhet i kombination med vårt genuina intresse och förståelse för den enskilda affären gör att vi skapar tydlig nytta och effekt i varje affär vi deltar i. Vi hjälper våra kunder och partners att utveckla verksamheten till sin fulla potential.

Välkommen att kontakta oss!