Upptäck fördelarna med företagsleasing för din verksamhet

Kvinna skakar hand med man

Företagsleasing är inte bara för bilar. Det är en mångsidig finansieringslösning som kan tillämpas på en bredd av tillgångar, vilket ger ditt företag flexibiliteten att växa och anpassa sig utan tunga initiala investeringar. Från avancerade produktionsmaskiner till eleganta restauranginredningar, upptäck hur du kan använda leasing för att utveckla din verksamhet.

Modern utrustning för alla branscher

Varje bransch har unika behov och företagsleasing kan skräddarsys för att möta dessa. Tillverkningsföretag kan dra nytta av att leasa allt från produktionslinjer till CNC-maskiner, medan restauranger kan hålla sig uppdaterade med det senaste inom köksutrustning och möblemang/inredning.

Flexibilitet och budgetkontroll

Leasing ger inte bara tillgång till den senaste tekniken, det erbjuder också förutsägbar budgetering med fasta månadsavgifter. En annan fördel är att ditt företag har möjlighet att expandera utan stora ekonomiska åtaganden.

Två män står och tittar på viktiga papper

Teknologisk framkant med IT och kommunikationslösningar

I en värld där teknik snabbt blir föråldrad, garanterar leasing att ditt företag ständigt har tillgång till den senaste IT- och kommunikationstekniken. Med leasingavtal som inkluderar service och support, kan ditt IT-team fokusera på innovation snarare än underhåll.

Kundcase - Gustavsbergs Porslinsfabrik

Läs mer om hur vi hjälpte Gustavsbergs Porslinsfabrik att revolutionera deras produktionskapacitet med en ny ugn genom företagsleasing. Läs mer här

Hur fungerar ett partnerskap med oss på iKredit?

På iKredit strävar vi inte bara efter att tillhandahålla finansiella tjänster; vi vill även vara en aktiv partner och stödja våra kunders affärsutveckling för att hjälpa dem att växa. Eftersom varje företag är unikt, anstränger vi oss extra för att verkligen förstå våra kunders behov genom personligt engagemang och stor flexibilitet, något som våra kunder verkligen uppskattar. Vårt team börjar med att besöka ditt företag för att lära känna din verksamhet och dess specifika behov. Genom nära samarbete kan vi erbjuda anpassade leasinglösningar som passar med din affärsstrategi och bidrar till ditt företags långsiktiga framgång.

Ta nästa steg med oss

Är du intresserad av att veta mer om hur företagsleasing kan hjälpa ditt företag att växa? Kontakta oss idag för en skräddarsydd finansieringslösning som låter dig fokusera på det du gör bäst – att driva ditt företag.